„Impas, Criză şi Elaborare” în Psihanaliză

Conferința Internațională de Psihanaliză a ajuns la a șasea ediție și va avea loc în perioada 31 octombrie-2 noiembrie 2014 în București, la Biblioteca Academiei Române.

conferinAșa cum ne-a obișnuit Societatea Română de Psihanaliză oferă și anul acesta specialiștilor din domeniul psihologiei și psihoterapiei posibilitatea de a participa la un eveniment de anvergură care va aduce în discuție subiecte de interes și de actualitate din sfera psihanalizei.

Tema acestei conferințe este „Impas, Criză şi Elaborare” și își propune să provoace participanții la discuții despre cum pot fi depășite momentele dificile, de criză și impas, dintr-un demers psihanalitic și care sunt cele mai indicate și potrivite tehnici de intervenție.

În plus, la acest eveniment, participanții vor avea ocazia să intre în contact cu specialiști internaționali din domeniul psihanalizei ca jumping castle Jacques Andre (Franța), André Beetschen (Franța), Stefano Bolognini (Italia, Președinte IPA), Françoise Coblence (Franța), Heinrich Deserno (Germania), Simonetta Diena (Italia), François Richard (Franța), Andrea Sabbadini (Marea Britanie).

Acest eveniment este dedicat psihologilor, Jumping Castle psihoterapeuților, medicilor, studenților, masteranzilor și tuturor persoanelor interesate de domeniul psihanalizei.

Până pe 15 septembrie 2014, taxa de participare este de 500 pentru membri SRP și specialiști, 400 de lei pentru candidați ai SRP, terapeuți în formare, masteranzi, doctoranzi și 300 de lei pentru studenți. După data de 15 septembrie 2014, taxa de participare este de 550 pentru membri SRP și specialiști, 450 de lei pentru candidați ai SRP, terapeuți în formare, masteranzi, doctoranzi și 350 de lei pentru studenți.

Persoanele interesate se pot înscrie completând formularul de pe site-ul evenimentului conferinta.srdp.ro.

Alte detalii puteți afla la e-mail: conferinta@srdp.ro sau danielaluca_srp@yahoo.fr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *