Părintele în Viaţa Copilului: Ataşament, Joc şi Transformare

Asociaţia Multiculturală de Psihologie şi Psihoterapie împreună cu Otilia Mantelers organizează o conferință susținută de Dr. Dan Siegel, care vine pentru prima dată în România. Manifestarea va avea loc pe 27 septembrie 2014, în București.

mindsightsquareProgramul abordează modul în care anatomia creierului este influenţată de relaţia de ataşament dintre părinte-copil şi invers şi care integrează nevoia de vindecare emoţională a părinţilor. De asemenea, va fi şi prima conferinţă naţională care are în prim plan viaţa emoţională a adolescentilor şi destrămarea miturilor despre comportamentul acestora.

Vor avea loc două ateliere. Primul va avea ca temă „Puterea Prezenţei Conştiente a Părintelui în Viaţa Copilului: Ataşament, Joc şi Transformare”, iar al doilea va fi un brainstorming despre cum să ne creştem copiii ţinând cont de dezvoltarea şi funcţionarea creierului în perioada 0-24 de ani.

DrDanSiegel3-300x200„Ca părinte este important să dai sens vieţii tale, deoarece te va ajuta să ai relaţii flexibile şi să fii în empatie emoţională cu copiii tăi. Integrând istoria ta personală, vei putea să oferi tipul de experienţe care ajută copiii să dea sens propriilor vieţi.” (Dr. Dan Siegel)

Conferinţa se adresează părinţilor cu copii cu vârsta între 0-24 ani, pedagogilor şi psihologilor şi va oferi 10 credite pentru psihologi.

Costul unui atelier este de 250 de lei, iar participarea la ambele seminarii este de 450 de lei. Dacă înregistrarea se face până în data de 15 iulie, costul va fi de 200 de lei pentru un atelier, iar taxa pentru ambele seminarii va fi de 350 de lei.

Alte informații despre acest curs puteți găsi pe site-ul www.drdansiegel.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *