Program formativ in psihoterapie analitica

In perioada 12 septembrie-22 septembrie 2011, in Bucuresti, se fac inscrieri pentru noul program formativ organizat de Asociatia Romana de Psihologie Analitica (ARPA). Admiterea va avea loc pe 25 septembrie 2011.

Admiterea consta dintr-un interviu desfasurat in cadrul Comisiei Profesionale a ARPA (formatori) pe baza unui eseu trimis cu o saptamana inainte de sustinerea admiterii. Intrebarile pentru eseu precum si date privind modalitatile de inscriere si comunicare vor fi prezentate pe site-ul ARPA www.psihoterapieanalitica.ro la inceputul lunii septembrie. Detalii, pe e-mail psihoterapieanalitica@yahoo.com.

Programul metodologic formativ este de tip masteral, similar unui program universitar si se extinde pe o perioada de 2 ani, cu 120 de credite (cursuri, laboratoare, rezidentiat clnic, examene, disertatia finala), astfel:

1. Program de tip masteral:
1.1. formarea teoretica si metodologica: ore 550;
1.2. activitate practica clinica prin module in cadrul unei clinici de psihiatrie si de dependenta alcoolica si droguri: 150 ore;
2. Analiza personala si didactica (se poate incepe concomitent sau succesiv programului de la pct. 1, cu psihoterapeuti din cadrul A.R.P.A.);
3. Supervizare prin formatori si supervizori A.R.P.A. (Mihaela Minulescu, Carmen Beyer, Carmen Constantinescu, Maria Tanase).

Inscrierea si admiterea au loc la sediul A.R.P.A.: str. Serban Mihaileanu 29, Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *