Tehnici de consiliere a copilului

Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei din Romania in parteneriat cu Centrul de Consiliere si Aprofundare Profesionala Universitas organizeaza, la Bucuresti, in perioada 25-27 ianuarie 2008, seminarul tehnic-aplicativ cu tema "Tehnici de consiliere a copilului".
 
Acest seminar va fi sustinut de psiholog principal Cristian Petrescu, specialist in evaluarea, consilierea si terapia psihologica a copilului si terapeut recunoscut EFTA. In cadrul cursului se vor aborda teme precum etapele de dezvoltare a copilului, conflictul copil-copil si adult-copil, evaluarea resurselor si capacitarea familiei, metode optime de lucru in consiliere, accentul fiind pus pe studii de caz si demonstratii.

Pot participa asistenti sociali, cadre didactice, psihopedagogi, psihologi, medici sau alti specialisti ce parcurg in activitatea lor etape de consiliere, precum si studenti in ani terminali la facultatile de profil.

In fiecare zi de seminar se va lucra timp de 6 ore, intre 9:00-15:00. La final se elibereaza un certificat de catre Centrul de Consiliere, Asistenta si Aprofundare Profesionala "Universitas". Taxa de participare este 250 lei. Se acorda reducere 15% pentru studenti sau masteranzi.
 
Informatii si inscrieri, la e-mail centrul_universitas@yahoo.com sau la telefon 0745.877.820, pana la data de 20 ianuarie 2008.

Alte detalii, la www.terapiam.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *