Curs introductiv de Analiza Tranzactionala “AT 101” in Timisoara

International Center for Transactional Analysis (ICTA) organizeaza, intre 27-29 iunie, cursul oficial de introducere in Analiza Tranzactionala „AT 101” , sustinut in Timisoara de Deborah Robinson (PTSTA – Organizational) din Marea Britanie.

Se vor prezenta, explica si aplica prin exercitii si exemple toate conceptele de baza ale Analizei Tranzactionale.

Cursul se adreseaza oricui doreste sa inteleaga mai bine comunicarea dintre oameni, modul in care ne cream tipare, in care ne organizam timpul si modul in care deciziile pe care le-am luat in copilarie au impact asupra vietii noastre de zi cu zi. Acest curs este recomandat atat persoanelor interesate de domeniile: organizational, educational, psihoterapie si consiliere, cat si celor care vor sa utilizeze AT pentru dezvoltarea personala. Workshopul este sustinut in limba engleza, cu traducere simultana in limba romana.

ICTA organizeaza cursuri oficiale de AT de mai multi ani si ofera un program de formare variat, sustinut de numerosi formatori straini certificati international. In Romania, ICTA colaboreaza cu Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala (www.arat.ro) pentru a asigura un cadru adecvat profesionistilor care practica AT.

Colegiul Psihologilor din Romania (Comisia de clinica si psihoterapie) acorda 10 credite pentru participarea la acest curs.

Locul de desfasurare este Policlinica Profilaxis, str. 1 Decembrie nr. 106, Timisoara.

Taxe de curs:

  • 200 lei pentru participantii din Timisoara
  • 150 lei pentru studenti si membrii ARAT cu contract integral
  • 140 lei pentru participantii din alte orase

Inscriere si informatii suplimentare, la e-mail: ta.trainings@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *