Formare în analiza datelor pentru psihologi

Ținând cont de condițiile pe care un psiholog actual trebuie să le îndeplinească pentru a profesa pe piața muncii, formarea în ceea ce privește analiza și prelucrarea statistică a datelor este esențială. Asociația Română pentru Cunoaștere și Intervenție Psihologică organizează cursul de formare continuă cu tema „Introducere in inregistrarea, prelucrarea si analiza statistica a datelor”.

dateEvenimentul, care se adresează atât psihologilor practicanți, cât și studenților și masteranzilor din domeniu, va avea loc pe 21 și 22 iunie 2014, la Constanța. Acesta îl va avea drept formator pe Alexandru Găianu (psiholog principal).

Cursul de formare continuă este acreditat de inflatable water slide Colegiul Psihologilor din România și beneficiază de 16 credite. El durează 16 ore și conține atât teorie (40%), cât și o parte practică (60%).

Structura cursului cuprinde teme precum: Bouncy Castle For Sale organizarea generală a datelor, tipuri de fișiere de date, variabile statistice și elemente ale programului SPSS.

Taxa de participare este de 350 de lei.

Înscrierea se poate face prin e-mail – alex.gaianu@info-psiholog.ro sau asociatiaarcip@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *