Seminar de psihoterapia familiei si cuplului

La Timisoara, in zilele de 25-26 octombrie, are loc un seminar de psihoterapia familiei si cuplului sustinut de Daniel Minuchin.

Seminarul se adreseaza specialistilor in domeniu, psihologilor, medicilor, psihopedagogilor, asistentilor sociali, studentilor, persoanelor care doresc sa afle mai multe despre psihoterapia familiei.

In cadrul seminarului Daniel Minuchin ofera o consultatie si consiliere gratuita unei familii sau cuplu, “interventie live”. In plus, veti avea ocazia de a urmari casete video cu interventii realizate de Salvador Minuchin.

Pentru persoanele aflate in formare in psihoterapia familiei si cuplului centrul Sistem Psi acorda o reducere de 15% la participare, iar persoanele in formare in psihoterapie in cadrul centrului nostru beneficiaza de o reducere de 20% la taxa de participare la seminar.  

Tematica:

  • fundamentarea ideilor de baza in terapia familiala structurala pornind de la teoria sistemelor
  • terapia familiala, conceptele traditionale ale psihiatriei si modelul medical
  • relatia dintre terapia familiei si modelul medical
  • terapia familiala structurala, familiile cu probleme multiple, tehnici ale terapiei familiale structurale in psihoterapia familiilor cu probleme multiple si cautarea punctelor forte ale familiei
  • schimbarea produsa de confruntare, intensitatea confruntarii si crearea crizelor
  • aplicatii ale psihoterapiei familiale structurale in psihoterapia familiei si sisteme mai largi
  • psihoterapia familiala structurala ca abordare narativa, tiparele de interactiune si relatiile in cadrul familiei, componenta cognitiva, reframing si schimbare
  • psihoterapia familiala post-modernista: abordari centrate pe solutie, narative si constructiviste, tiparele de relatie si modificarea povestii familiei
  • intreventii suportive in psihoterapia familiei si puterea lor in schimbarea terapeutica

Daniel Minuchin este psihoterapeut formator si supervizor specializat in psihoterapia familiei si cuplului in cadrul centrului Minuchin, New York, master in consiliere psihologica, cu formare in tehnici de mediere, hipnoza clinica si psihoterapie ericksoniana, coordonator al programelor de formare si supervizare pentru adolescentii cu risc inalt, director al programului de mediere in cadrul familiei.

Detalii, la e-mail: cabinet@psihoterapia.eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *