Formare profesionala continua in Psihologie Clinica

Mai sunt locuri disponibile la cursul de formare profesionala continua in Psihologie Clinica  (96 ore, 20 credite) organizat de SPER. Cursurile au loc  lunar  (sambata si duminica cate 8 ore/zi, orele 9-17, in sediul din str. Eforie nr. 8, etaj 8, ap. 49, interfon 49C, sector 5, Bucuresti).

Asteptam inscrierile dvs., in limita locurilor ramase disponibile, pana pe 30 octombrie.

Cei interesati, dar care nu pot participa deocamdata, ne pot solicita inscrierea in lista de asteptare, urmand a fi contactati pentru urmatoarea grupa.

Cursul este acreditat de  Colegiul Psihologilor din Romania  si se desfasoara pe parcursul a 6 module (16 ore/modul, 1 modul/luna), totalizand un numar de 96 de ore si 20 de credite.

Cursul se poate desfasura si modular, la cerere, acordandu-se 10 credite pentru 30 de ore si 15 credite pentru 60 de ore de formare continua.

Inscrierile se fac permanent, cursurile demarand pe masura ce se formeaza grupele.  

Cursul se adreseaza licentiatilor in psihologie (cu sau fara drept de libera practica in psihologie clinica). Studentii aflati in ultimul an de studiu si care doresc sa urmeze acest curs se pot adresa pentru inscrieri, fiind introdusi intr-o baza de date, urmand sa fie contactati in anul universitar 2009-2010.

Primul modul al cursului aflat in derulare (desfasurat pe 4-5 octombrie 2008) se poate recupera, la cerere . Cei ce nu il recupereaza pot cumula 80 ore (tot 20 credite).

Pentru un modul de 80 ore taxa este de 2000 lei, ce pot fi achitati in 2 rate a cate 1000 lei (prima rata: noiembrie – decembrie 2008; a doua rata: ianuarie – februarie 2009).

Acte necesare pentru inscriere:

  • diploma de licenta in   psihologie  si foaia matricola/adeverinta (dupa caz) – copii,
  • copie dupa buletin/carte de identitate,
  • copie dupa certificatul de nastere,
  • copie dupa certificatul de casatorie (dupa caz),
  • certificat de sanatate mintala,
  • un CV.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *