Curs de Psihosexualitate si indentitate sexuala din perspectiva scolii adleriene

Formator psihoterapeut Ramona Covrig, M.A. impreuna cu Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania va invita sa participati la cursul de pregatire profesionala continua cu tema: „Curs de Psihosexualitate si indentitate sexuala din perspectiva scolii adleriene” creditat cu 5 credite de formare profesionala continua.

Cursul dureaza 16 ore si se organizeaza sambata-duminica, intre orele 10:00-18:00. Taxa de participare este de 80 euro.

Acest curs va aborda, de exemplu, probleme legate de psihosexualitate in cuplu: infidelitate, lipsa relatiilor sexuale, comportament sexual compulsiv al unuia dintre parteneri, trauma sexuala, homosexualitatea, idei care interfereaza cu cresterea, ghid pentru o viata mai buna in cazul cuplurilor cu dizabilitati, genograma sexuala.

Manifestarea se adreseaza psihologilor clinicieni si psihoterapeutilor cu aviz de libera practica in psihoterapie, consiliere sau psihologie clinica.

Informaţii despre tema workshop-ului si inscrieri se fac la psihoterapeut Ramona Covrig, M.A., doctorand in stiinte psihoterapeutice, psihoterapeut principal autonom, formator, supervisor, instructor APPAR, certificat european ca psihoterapeut (EAP), membru NASAP, la e-mail: ramona_covrig@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *