Transfer si Contra-Transfer

Workshopul „Transfer si Contra-Transfer” este programat pentru perioada 14–16 noiembrie. Acesta va fi condus de catre Birgitta Heiller (TSTA). Cursul se adreseaza atat tuturor celor care studiaza Analiza Tranzactionala, cat si in mod special psihoterapeutilor.

In acest workshop, dupa familiarizarea participantilor cu conceptul de “transfer” dintr-o perspectiva istorica, va fi trecut in revista felul in care fiecare dintre scolile AT foloseste transferul si contra-transferul. Vor fi utilizate combinatii de exercitii practice si de prezentari teoretice.
 
Workshopul va avea loc la Universitatea Spiru Haret, sala 401 (cladirea noua, etajul 4) din sediul Facultatii de Sociologie-Psihologie, bd. Basarabia nr. 256, Bucuresti.

Workshopurile organizate de International Centre for Transactional Analysis (I.C.T.A.) sub egida Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (A.R.A.T. www.arat.ro) sunt recunoscute de: Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala (EATA), Asociatia Internationala de Analiza Tranzactionala (IATA), Federatia Romana de Psihoterapie (FRP), Colegiul Psihologilor din Romania (CPR). Colegiul Psihologilor din Romania (Comisia de clinica si psihoterapie) acorda 10 credite pentru participarea la oricare workshop din cadrul programului.

Termenul-limita de inscriere este 13 noiembrie, orele 20:00.
Pentru inscriere si solicitarea de informatii: e-mail: ta_institute@ yahoo.co. uk sau contact@arat.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *