Lucrand cu emotiile

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MINDCARE (membru al MedLife Group) organizeaza in perioada 5-8 februarie workshopul cu tema: “Lucrand cu emotiile”, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza psihologilor, studentilor la psihologie, medicilor rezidenti si specialistilor in psihiatrie si psihiatrie pediatrica, medicilor pediatri, asistentilor sociali si in general tuturor terapeutilor care lucreaza cu copii, indiferent de tipul de terapie in care s-au format. De asemenea, ofera oportunitatea realizarii unor “bucati” valoroase de terapie personala, metodele folosite fiind impactante nu doar pentru copii, ci si pentru adulti.

Ziua 1: Exprimarea furiei si managementul violentei

Toti copiii construiesc furie inauntrul lor. Multi dintre ei exprima furia in moduri inadecvate.. Acest workshop ofera instrumente pentru a-i ajuta pe copiii cu probleme legate de furie sa o elibereze intr-un mod securizat si chiar distractiv.

Ziua 2: Probleme legate de abuz si abandon

Abuzul in copilarie se afla adesea la baza modificarilor comportamentale. Dimineata acestei zile va fi petrecuta invatand modalitati practice pentru a-i ajuta pe copiii care au aceste probleme. Dupa-amiaza este destinata invatarii si intelegerii emotiilor legate de abandon.

Ziua 3: Construirea increderii in propriile forte si a stimei de sine

Stima de sine scazuta este cel mai frecvent intalnit simptom al problemelor emotionale in randul copiilor. Ajutand copiii sa construiasca o imagine de sine pozitiva, sanatoasa prin intermediul activitatilor distractive, ii veti ajuta sa isi rezolve si alte dificultati.

Ziua 4: Miscare si muzica

Copiilor le place in mod natural miscarea. In terapie aceasta ne poate ajuta pentru a-i face pe copii sa se simta bine si sa isi rezolve unele probleme. Miscarea si muzica ii ajuta pe copii sa se exprime intr-un mod hazliu si sanatos.

Formatori sunt Roger si Christine Day. Roger Day este formator acreditat, PTSTA, CTA, Certified Play Therapist, UKCP Registered Psychotherapist. Christine Day este formator acreditat, NNEB (Educatori), Diploma in Counselling.

Cursul va avea loc la Colegiul Economic Viilor, Bucuresti, str. Viilor nr. 38, sector 5.

Costul cursului este de 500 lei. Se acorda reducere de 20% pentru studenti si medici rezidenti.

Inscrieri si detalii, la e-mail: office@mindcare.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *