Nou grup de Formare in Hipnoza, la Timisoara

Se organizeaza, la Timisoara, un nou grup de formare in Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana care este destinat absolventilor facultatilor de psihologie, asistenta sociala, psihopedagogie speciala si medicina.

Formatori sunt Jeno-Laszlo Vargha, psihoterapeut, formator, supervizor acreditat FRP, Vicepresedinte-Asociatia Romana de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, si Krisztina Szabo, psihoterapeut, formator, supervizor acreditat FRP.

Centrul de Formare Profesionala si Evolutie Personala SISTEM PSI organizeaza in colaborare cu Asociatia Romana de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, grup de Formare in Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana. Programul de formare este conform normelor FRP & APR.

Cursul este acreditat de Federatia Romana de Psihoterapie (FRP). La sfarsitul formarii de baza (dupa 2 ani) cursantii vor primi din partea FRP un certificat care confera posesorului dreptul de practica a psihoterapiei sub supervizare. Dupa terminarea stagiului clinic supervizat cursantii vor primi din partea Federatiei Romane de Psihoterapie un certificat de competenta in psihoterapie (unic pentru toti cursantii care se formeaza prin cursuri organizate de asociatii acreditate de F.R.P.). Cursurile se desfasoara pe o durata de patru ani.

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele documente:

  • copie dupa buletin
  • copie dupa certificat de nastere
  • copie dupa diploma de licenta sau adeverinta de la facultate
  • C.V.
  • copie dupa acte care atesta participarea la alte formari in psihoterapie, grupuri de dezvoltare personala (daca persoana a participat la alte cursuri/formari)

Inscrieri si informati suplimentare la e-mail: cosmina.pacurar@sistempsi.ro sau office@sistempsi.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *