Terapie Sistemica: Cuplu, Copil, Familie, la Sibiu

Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei Romania si Centrul de Consiliere, Asistenta si Aprofundare Profesionala Universitas organizeaza si deruleaza in perioada 21 – 22 martie la Sibiu, primul modul al unui nou curs tehnic aplicativ – „Terapie Sistemica: Cuplu, Copil, Familie”.

Psiholog Andreea MURARU si psiholog Cristian PETRESCU, terapeuti atestati European Family Therapy Association (EFTA), sunt formatori experimentati si practicieni recunoscuti in aria serviciilor psiho-sociale, atat pe plan local cat si national. Acestia vor oferi in cadrul cursului elemente de teorie raportate la cazuistica si patologia din contextul socio-cultural romanesc. Cursul este conceput cu accent pe demonstratii, jocuri de rol, studii de caz, pe fondul conceptelor de baza ale terapiei sistemice.

Acest curs este adresat tuturor specialistilor care parcurg in activitatea lor etape de consiliere
precum si studentilor din registrul psiho-social (psihologi, psihopedagogi, asistenti sociali, consilieri, profesori  etc.), aflati in ani terminali.

Tematica orientativa:

Modul I:  Concepte de baza ale Terapiei Sistemice
Modul II: Metode de abordare sistemica in Terapie de Familie
Modul III: Interventia terapeutica in deteriorarea relatiilor intrafamiliale: Violenta si abuzul
Modul IV: Tehnici de abordare narativa a Copilului, Cuplului si Familiei
Modul V: Metode de analiza, evaluare si interventie in relatia de Cuplu
Modul VI: Dezvoltare personala.

Cursul are o durata totala de 100 de ore si se deruleaza pe parcursul a 6 luni. Taxa de participare este de 285 lei/modul. Plata se efectueaza la fiecare intalnire.

Data-limita pentru inscriere este 13 martie. Inscrierile la curs se fac prin e-mail la adresa: terapiafamiliei@yahoo.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *