Miscare, muzica si desen

La Timisoara, vor avea loc worshopurile „Miscare si muzica” in 20 martie si „Arta si Desen” in 21 martie. Se vor desfasura la sala de curs a Clinicii de Neuropsihiatrie pentru copii si Adolescenti Timisoara, str.Corbului, nr. 7. Costurile sunt reprezentate de 50 lei/zi pentru curs si 120 lei/zi pentru sala (suma se imparte la numarul de participanti).

Seminariile sunt sustinute de Roger Day Formator Acreditat, PTSTA Psychotherapy, CTA, Certified Play Therapist si de Christine Day Formator Acreditat, NNEB (Kindergarten Qualification), Diploma in Counselling.

Copiilor le place in mod natural miscarea. In terapie aceasta ne poate ajuta pentru a-i face pe copii sa se simta bine si sa isi rezolve unele probleme. Miscarea si muzica ii ajuta pe copii sa se exprime intr-un mod hazliu si sanatos.

Celor mai multi copii le place arta si sa faca diverse lucruri. In cadrul acestui atelier vei invata moduri de a folosi aceste abilitati motivante astfel incat sa ajuti copiii sa-si rezolve probleme. De asemenea, vei invata cateva tehnici pentru a evalua nevoile emotionale. Acest workshop contine unele abilitati unice si nepublicate, vitale pentru oricine lucreaza cu copiii.
 
Detalii si inscrieri, romaniaretreat@hotmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *