Tabara de leadership cu impact terapeutic

Tabara de leadership cu impact terapeutic va avea loc in perioada 30 martie – 1 aprilie,  in judetul Bihor – Padurea Neagra. La eveniment va participa celebrul dr. Andre Moreau din Belgia. Cititi un interviu cu Andre Moreau la sectiunea „Profil de psiholog”.

Scopul taberei il constituie autodescoperirea, autocunoasterea, facilitate de un cadru terapeutic profesional, intr-o cabana pitoreasca, departe de stresul cotidian, unde cu ajutorul unui psihoterapeut consacrat vei putea regasi dorinta de a trece peste orice obstacol, de a te impaca atat cu lumea exterioara, cat mai ales cu cea interioara, de a fi „tu insuti”.

Concret, fiecare trebuie sa munceasca doua ore pe zi la bucatarie, in gradina sau sa mearga sa cumpere alimente pentru tabara. Fiecare are ocazia de a conduce o echipa de lucru in cursul saptamanii sau sa execute sarcinile care ii sunt distribuite. Astfel pot fi observate comportamentele reale: motor, sabotor, subaltern, spectator pasiv, pozitiv sau negativ, a vedea jumatatea goala a paharului, dominator sau dominat, responsabil sau iresponsabil, vulnerabil la critici, centrat pe actiune sau ezitant. Persoana in cauza si toti ceilalti pot sa vada concret fiecare comportament. Scuzele, interpretarile, acuzatiile nu-si mai au locul. Fiecare participant este invitat si ajutat intr-adevar sa-si schimbe comportamentele inadecvate in comportamente adaptate prezentului.

In fiecare dupa-amiaza, doua ore sunt consacrate autoterapiei: in subgrupe de cate 4-6 persoane sub indrumarea unui moderator voluntar, fiecare subgrupa realizeaza unul sau doua exercitii terapeutice.

Rezultatele vor fi vizibile atat la nivel personal, cat mai ales profesional. Cu totii avem nevoie de un moment de pauza in care sa ne punem propria persoana pe primul loc daca dorim sa putem merge mai departe pe drumul pe care ni-l dorim.

Taxa de participare este de 650 lei (include: cazare 3 nopti, masa, taxa de curs, materiale).

Detalii si inscrieri, la e-mail: psihotestari@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *