Curs introductiv de Analiza Tranzactionala “AT 101” in Timisoara

International Center for Transactional Analysis (ICTA) va invita sa participati la cursul oficial de introducere in Analiza Tranzactionala „AT 101”, sustinut in Timisoara (Policlinica Profilaxis, str. 1 Decembrie nr. 106), de Marijke Wusten (Olanda), in zilele de 10-11 aprilie. Marijke este analist tranzactional acreditat international ca trainer si supervizor in domeniul psihoterapiei.

Analiza Tranzactionala (AT) este o teorie explicativa a personalitatii si un sistem integrat de metode de interventie dedicat dezvoltarii si schimbarii personale.

Cursul se adreseaza studentilor in domeniul stiintelor sociale, psihologilor, psihiatrilor, consilierilor, cadrelor didactice, consultantilor organizationali, specialistilor in resurse umane sau altor profesionisti interesati in dezvoltarea abilitatilor de relationare.

Participantii vor dobandi o noua perspectiva asupra dezvoltarii umane, structurarii personalitatii, comunicarii si relatiilor interumane cu aplicabilitate in domeniul psihoterapiei, dezvoltarii organizationale si educationale, consilierii. In egala masura, beneficiile vor fi resimtite si de cei care opteaza sa utilizeze AT-ul pentru dezvoltare personala.  

Cursul va fi interactiv, se vor prezenta, explica si aplica prin exercitii si exemple, conceptele de baza ale Analizei Tranzactionale. Workshop-ul este sustinut in limba engleza, cu traducere simultana in limba romana. Acest curs sta la baza formarii si certificarii ca Analist Tranzactional.

Colegiul Psihologilor din Romania (Comisia de clinica si psihoterapie) acorda psihologilor cu atestat de libera practica 10 credite pentru participarea la acest  curs.

Taxa de curs este de 240 lei pentru participantii din Timisoara, 200 lei pentru studenti si 150 lei pentru participantii din alte orase.

Inscrieri si detalii, la e-mail: ta.trainings@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *