Coaching si mentoring integrativ, la Iasi

Centrul European de coaching si mentoring integrativ organizeaza la Iasi formare in „Coaching si mentoring integrativ”. In perioada 6-9 mai, incepe primul modul.

Jerome Chidharom este coach, trainer, psihoterapeut si formator-supervizor in cadrul Scolii Europene de Psihoterapie Socio si Somato-Analitica. A urmat formari in analiza tranzactionala, programare neuro-lingvistica (NLP), hipnoza ericksoniana, metoda Herrmann, dinamica mentala – metoda Godefroy. Senior-trainer in procese de comunicare manageriala, in sisteme manageriale pe echipe, specializare la Institutul Hudson in modele formative a dezvoltarii adultului, diplomat al Institutului de Formare Comerciala Permanenta, formator in cadrul EFQM  (Fundatia Europeana a Calitatii Managementului).

Cititi un interviu cu Jerome Chidharom la sectiunea „Profil de psiholog”.

Programul de formare in „Coaching si Mentoring Integrativ” cu o durata de 2 ani, se desfasoara pe parcursul a 7 module de cate 4 zile (o intalnire la 3 luni), cu un numar total de 196 ore si contine:

  • Modele de coaching

Coaching-ul individual – formarea unei inalte imagini de sine, coaching-ul unei echipe, rolul coach-ului in fiecare stadiu de dezvoltare al echipei, acompaniamentul mentorului si echipa sa, managementul timpului si a stresului, dezvoltarea competentelor coordonatorului TMS.

  • Subiectul asupra unei situatii

Identificarea modului de preceptie si tipul de comportament al unei persoane intr-o anumita situatie, analiza presiunii si a tensiunii situatiei, evaluarea mijloacelor si resurselor actuale ale unei persoane vis-a-vis de obiectivul propus, crearea unei strategii de actiune pentru realizarea obiectivului cat si sistematizarea acesteia, modelul procesului Com.

  • Modelul Hudson – ciclul reinventarii de sine

Veti invata sa va clarificati viziunea si veti avea harti si modele noi care sa va ghideze pe tot parcursul vietii adulte, veti intra in posesia unor chei utile care va vor permite sa gestionati schimbarea, intelegerea de-ce-ului situatiei actuale si cum putem sa evoluam pozitiv.

  • Gesturile si emotiile

Dezvoltarea unui ansamblu de abilitati care sa permita sa identificam propriile emotii si pe ale altora,
exprimarea corecta si intelegerea propriilor emotii si pe ale celorlalti, gestionarea si adaptarea la emotiile altora, utilizarea propriilor emotii pentru a gandi si a actiona: o comunicare buna, luarea de decizii bune, motivarea si automotivarea, creativitatea, planificarea si orientarea alegerilor, intretinerea de bune relatii interpersonale, limbajul corpului si socio-analiza permit intelegerea blocajelor emotionale si cum putem sa ne eliberam energiile pentru a le putea canaliza in scopul viziunii.

Publicul tinta il constituie psihologi, psihiatri, consilieri si psihoterapeuti, practicieni NLP si analiza tranzactionala, manageri aflati la orice nivel ierarhic, persoane care doresc sa fie coachi in cadrul organizatiilor. Varsta minima de participare este de 30 ani.

Detalii si inscrieri la e-mail: cristianvgrigore@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *