Formare in psihoterapia sistemica de familie si cuplu

Cursuri de formare in psihoterapia sistemica de familie si cuplu se vor organiza la Brasov sub egida Asociatiei de Psihoterapia Familiei si Cuplului Iasi (APFC Iasi) cu acreditarea  Federatiei Romana de Psihoterapie (FRP) si a Colegiului Psihologilor din Romania (CPR). In perioada 17 -19 iulie are loc prima intalnire pentru cursul introductiv.

Cursul introductiv de 60 de ore face parte dintr-o formare de 750 de ore pe durata de patru ani, structurata si organizata conform criteriilor FRP si Colegiului Psihologilor. Formatorii si scoala de terapia sunt acreditate de FRP si Colegiul Psihologilor. Certificatele eliberate la finalul formarii sau cele de etapa, sunt acceptate de colegiu pentru eliberarea atestatului de libera practica in consiliere psihologica si psihoterapie in conditiile legii.

Cursurile se adreseaza psihologilor, pedagogilor, psihopedagogilor, asistentilor sociali si medicilor precum si studentilor aflati  in ultimul an de studiu la facultatile cu specializarile sus mentionate. De mentionat ca, in timpul participarii la cursurile scolii noastre de formare, dupa absolvirea cel putin a Cursului introductiv, sunteti membri ai APFCIasi si membri FRP.
 
Inscrierile se pot face la email: nmarcelro@yahoo.com cu mentiunea: „pentru inscriere la cursul din Pitesti sau Brasov”.

Pentru inscriere se va trimite un CV, o scrisoare de intentie  si confirmarea platii unei taxe de inscriere (nr si data ordinului de plata) in valoare de 100 lei in contul Asociatiei de Psihoterapia Familiei si a Cuplului Iasi.

Costul primului modul din perioada 17-19 iulie va fi de 450 lei (la care se adauga costurile de deplasare si cazare ale trainerului si inchirierea salii de curs). Aceasta suma se va plati direct in prima zi a modului de curs (17 iulie).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *