Cursuri masterale de Psihologia Muncii

In Constanta din luna septembrie, se organizeaza cursuri de formare sub egida Asociatiei Psihologilor din transporturi si a Colegiului Psihologilor din Romania, sub forma unui program de tip masteral (120 de credite). Cursul este programat pentru luna septembrie dar in functie de numarul cursantilor inscrisi poate incepe mai devreme. Se adreseaza absolventilor Facultatii de Psihologie sau psihologilor practicanti in supervizare/autonomi.

Cursul se va desfasura modular pe o durata de 2 ani, avand valoare de Master. Se ofera120 de credite. Intalnirile vor avea loc o data la 2-3 saptamani, in weekend, si vor fi stabilite de comun acord de catre formatori si cursanti.

O data cu inscrierea in cadrul acestei formari, absolventii facultatii de psihologie isi pot depune dosarul la Colegiul Psihologilor pentru a obtine dreptul de libera practica in supervizare in psihologia muncii, transporturilor si serviciilor, putand astfel profesa.

Dupa efectuarea unui an de de supervizare si o data cu inceperea anului 2 al prezentei formari, acestia vor fi eligibili pentru trecerea la nivelul de Psiholog practicant autonom. Cursul se va achita in rate stabilite de comun acord intre cursanti si profesori (valoare totala 3500 lei – 2 ani).

Cursul va viza aspecte teoretico-aplicative si va fi sustinut de membri ai Colegiului Psihologilor din Bucuresti/Constanta si de doamna psiholog Viorica Pavlon.

Inscrieri, la telefon: 0723.990.786 – Viorica Pavlon – Psiholog principal in Psihologia Muncii, Transporturilor si a Serviciilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *