Workshop de psihosexologie la Timisoara

In perioada 20-21 martie, va avea loc workshopul de psihosexologie „Gelozia si sexualitatea”, la Timisoara.

Multe persoane considera ca gelozia este necesara intr-o relatie si o considera o dovada de iubire.  Dar  care este limita dintre gelozia normala si gelozia patologica? Un partener gelos este dificil de suportat. Ne putem vindeca de gelozie? Ne putem ajuta partenerul sa fie mai putin gelos?

In cadrul workshopului se vor explora aspecte ale geloziei normale si patologice, cu ajutorul chestionarelor, exercitiilor de grup si individuale, tehnicilor NLP, gestalt, imageriei ghidate si expresiei artistice prin aplicatii practice, discutii teoretice si studii de caz.

Tematica: gelozia normala si patologica, stima de sine si gelozia, vina si gelozia, gelozia romantica, preventiva si auto-generata.

Informatii suplimentare si inscrieri: dr.oana.maria.popescu@gmail.com sau cabinet@psihoterapia.eu; telefon: 0730.591.771.

Taxa de participare este de 250 lei.

Conducator de workshop este dr. Oana Maria Popescu, care este medic si psihoterapeut – cu specializari si cursuri in hipnoza clinica, tehnici de relaxare si terapie ericksoniana,  psihosexologie, analiza tranzactionala, psihoterapie integrativa, psihanaliza, gestalt terapie, inteligenta emotionala, rezistenta la schimbare, comunicare – terapie – relatie, psihosomatica si psihoneuroimunologie, hipnoanaliza tranzactionala, hipnoza si stress, hipnoterapia copilului, hipnoterapia durerii, hipnoterapie cognitiv-comportamentala, psihoterapie cognitiv-comportamentala.

PSIHOLOGIE.RO va recomanda cartea “Forme ale geloziei. Experiente si incercari de solutionare in triunghiul relational”, de Hildegard Baumgart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *