Program de formare in psihoterapie de familie

Centrul de Formare si Terapie pentru Copil, Cuplu si Familie organizeaza in Bucuresti un program de formare in psihoterapie de familie, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Cursul se va desfasura pe o perioada de patru ani intr-o atmosfera dinamica, aplicativa prin utilizarea tehnicilor interactive de lucru. Cursul va permite participantilor sa stabileasca, sa dezvolte si sa mentina o relatie terapeutica de lucru cu familia, sa realizeze un plan de interventie, sa conceapa proceduri de interventie in acord cu problematica  familiei, sa aplice tehnici de interventie si de lucru pentru familii aflate in dificultate,  sa poata reflecta critic asupra propriei practici.

La finalul anului  II de formare participantii vor obtine DIPLOMA de psihoterapeut de familie practicant sub supervizare prin parcurgerea a  520 ore  teorie, 150 ore de dezvoltare personala si 100 ore activitate clinica.

La finalul anului IV de formare se va elibera DIPLOMA de psihoterapeut de familie practicant autonom prin parcurgerea a 150 ore de supervizare, 100 ore dezvoltare personala, 400 ore de practica clinica supervizata.

Cursul va fi sustinut de o echipa de formatori-supervizori acreditati de catre COPSI. In cadrul cursului vor fi invitati frecvent formatori straini, din Olanda si Belgia, acreditati de catre EFTA.

Conditii de inscriere:

  • Absolventi de psihologie, psihopedagogie, medicina, asistenta sociala, sociologie, rezidenti in psihiatrie, pediatrie si medicina de familie
  • Cunoasterea limbii engleze
  • Interes si motivatie pentru domeniu

Cursul  se va desfasura in Bucuresti, cu o frecventa bilunara. Fiecare dintre cele doua sesiuni se va desfasura sambata, o data la 2 saptamani, intre orele 09-19.  Costul unei sesiuni (10 ore de formare) este de 175 Ron (fara alte costuri suplimentare).

Inscrierile se fac pana pe data de 31 august 2010.

Va puteti inscrie prin trimiterea unui CV si a unei scrisori de intentie la adresa:

  • simona_preda05@yahoo.com sau oanapescaru@yahoo.com

In urma analizei si selectarii CV-urilor se va realiza un interviu de cunoastere cu echipa de formatori. Taxa de interviu este de 30 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *