Formare de baza in psihoterapie integrativa

Clinica Aquamarin din Bucuresti organizeaza formare de baza in psihoterapie integrativa. Cursul de formare dureaza 2 ani, este acreditat COPSI si la sfarsitul cursului veti primi atestatul de psihoterapeut in supervizare.

Programul de formare se desfasoara sub egida Asociatiei Europene de Psihoterapie, este in acord cu standardele formative E.A.I.P. si este supervizat de dr. Ken Evans, presedinte fondator E.A.I.P.

Formatori Anglia: dr.Ken Evans, M.A. Joanna Evans, M.A. Angela Carr,  dr. Paul Barber.

Formatori COPSI:  psih. princ. Gina Chiriac, prof. univ. dr. Tudora Sima, dr. psiholog Gabriela Stoltz, dr.Ioan Andronic, dr.Tudor Udristoiu

Formatorii externi sunt psihoterapeuti si supervizori specializati in psihoterapie integrativa, cu renume european, cu  o bogata experienta( peste 25 de ani) clinica si teoretica care sustin  cursuri si conduc doctorate in psihoterapie  la prestigioase universitati din Anglia, Franta, Suedia, Malta, Danemarca si de curand Romania.

Dl. dr. Ken Evans este fondatorul Asociatiei Europene de Psihoterapie Integrativa din Europa si autorul a numeroase lucrari de specialitate in acest domeniu.

Standarde minime de formare in psihoterapie integrativa

  • 600 ore: Formarea teoretica de baza
  • 200 ore: Dezvoltarea personala

Obiectiv general: obtinerea competentei ca psihoterapeut- cu specializarea in psihoterapie integrativa in acord cu reglementarile Colegiului Psihologilor din Romania si a Asociatiei Europene de Psihoterapie.

Obiective specifice:

  1. practicarea psihoterapiei in acord cu codul etic COPSI, al Asociatiei Europene de Psihoterapie Integrativa si legislatiei romanesti in vigoare;
  2. promovarea cercetarii stiintifice fundamentale si aplicative in psihoterapie, in special in psihoterapia integrativa;
  3. evaluarea si interventia psihoterapeutica conform tehnicilor si metodelor studiate.

Cursul se desfasoara in weekend (vineri, sambata,duminica) , un modul pe luna.

Taxa pentru un modul de weekend de 30 ore este 130 euro.

Inscrieri : contact@aquamarin.ro
Tel: 021.326.52.90 ; 0745.633.474 ; 0724.222.522

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *