Curs de formare in Psihanaliza si Psihoterapia Copilului si Adolescentului

Inscrierile pentru anul I al Cursului de Formare in Psihanaliza si Psihoterapia Copilului si Adolescentului organizat de Fundatia Generatia, in Bucuresti, vor avea loc in perioada 11 octombrie – 30 noiembrie 2010.

Programul formativ, cu o durata de 4 ani, se adreseaza studentilor si absolventilor de psihologie, rezidentilor la psihiatrie si specialitati conexe, asistenta sociala, pedagogie si tuturor celor care au interes in intelegerea si lucrul cu copii si adolescenti.

Programul formativ de baza in cadrul Centrului de Psihoterapie pentru Copii si Adolescenti – Fundatia Generatia se desfasoara pe o perioada de 4 ani si cuprinde:

A. formare teoretica de 2 ani (curs teoretic introductiv – 125 ore si curs teoretic aprofundat -125 ore)/250 ore.
B. seminarii clinice, grupuri de lucru, conferinte, workshopuri (300 ore).
C. supervizare a activitatii clinice a cursantilor: supervizare individuala, intervizare, supervizari internationale (1 an, simultan cu formarea in tehnica si clinica psihanalizei copilului)
D. evaluari semestriale ale cursantilor si evaluare finala certificate prin diploma de absolvire a programului formativ de baza si continuu.

Pentru selectia preliminara cei interesati pot trimite CV-urile  la adresa de e-mail: office@generatia.ro. Informatii, la telefon: 021.336.61.95 sau Simona Burcea, la telefon: 0728.231.793.

Dupa preselectie vor fi anuntate datele de interviu.

PSIHOLOGIE.RO va recomanda cartile “Psihanaliza copilului astazi“, de Luis Rodriguez de la Sierra, si “A indura adolescenta. Lucrul clinic cu adolescentii si parintii lor“, de Michel Vincent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *