Curs de formare in domeniul consilierii pre si postnatale

Institutul SPER organizeaza un curs de formare profesionala continua in domeniul psihologiei si consilierii pre si post natala, in Constanta.

Cursul se adreseaza licentiatilor in psihologie (cu sau fara drept de libera practica in psihoterapie si/sau consiliere psihologica), precum si medicilor, asistentilor sociali, psihopedagogilor interesati de domeniu.

Modulele se pot organiza si pentru grupuri de studenti, sub forma unor seminarii formative. Studentii primesc certificate de participare pentru orele parcurse, cu posibilitatea recunoasterii ulterioare a acestor ore pentru continuarea formarii in vederea obtinerii dreptului de libera practica (dupa licentiere).

Cursul este  acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie. Se acorda 10 credite de formare continua.

Acte necesare pentru inscriere:

– diploma de licenta in psihologie si foaia matricola / adeverinta (dupa caz) – copii,
– copie dupa buletin / carte de identitate,
– copie dupa certificatul de nastere,
– copie dupa certificatul de casatorie (dupa caz),
– un CV.
Copiile nu trebuie legalizate, se aduce si originalul, pentru autentificare.

Inscrierile au loc dupa confirmarea telefonica Mioara Paraschiv (Neacsu), tel. 0721853604 sau Paraschiv Badita 0720109255 sau prin e-mail la adresele: mio78psi@yahoo.com, bbe13bbe@yahoo.com

Cei interesati, dar care nu pot participa deocamdata, pot solicita inscrierea in lista de asteptare, urmand a fi contactati pentru urmatoarea grupa/urmatorul modul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *