Diagnostic si evaluare clinica, la Cluj-Napoca

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania organizeaza un curs de „Diagnostic si evaluare clinica”, la Cluj-Napoca, in perioada 21-23 noiembrie.

Cursul se adreseaza profesionistilor din domeniul psihoterapiei, psihologiei clinice, psihiatriei sau consilierii psihologice care desfasoara activitati de diagnostic, evaluare clinica, psihoterapie, consiliere psihologica sau dezvoltare si optimizare personala, inclusiv activitati de expertiza psihologica, în cazul copiilor si/sau adultilor. De asemenea cursul se adreseaza psihologilor atestati în alte domenii (ex. muncii, organizational, transporturi, aparare, educatie etc.), care au nevoie de cunostinte clinice de baza în activitatea lor profesionala.

Cursul are ca scop familiarizarea cursantilor cu diagnosticul si evaluarea clinica precum si asigurarea unui bagaj de cunostinte declarative si procedurale care sa-i faca apti pentru o activitate eficienta în aceste domenii. Cursul este structurat sub forma unor prezentari teoretice si aplicatii practice. Se prezinta într-o maniera pragmatica demersul evaluarii clinice si principalele instrumente folosite, care sa ofere un sistem de practica psihologica validata stiintific în ceea ce priveste psihodiagnosticul si evaluarea clinica. Acest curs/workshop ofera si prerechizitele necesare pentru achizitionarea, de catre cei interesati, a Platformei de Evaluare Clinica formata din: (1) Interviurile Clinice Structurate (SCID) pentru copii si adulti, si (2) Sistemul de Evaluare Clinica.

Taxa de participare este de 100 de euro.

Actul de studii eliberat cursantului este un certificat de abolvire a cursului, creditat de Colegiul Psihologilor din Romania cu 10 credite, pentru psihologii cu atestat de libera practica sau adeverinta de participare pentru cursantii care nu au atestat de libera practica

Adresa de contact: clinica@psychology.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *