Formare in psihoterapia sistemica de familie si cuplu

Incep inscrierile la cursuri de formare in psihoterapia sistemica de familie si cuplu cu acreditarea Asociatiei de Psihoterapia Familiei si Cuplului Iasi (APFC Iasi), Federatiei Romana de Psihoterapie (FRP), Colegiului Psihologilor din Romania (CPR).

Se vor organiza grupuri in urmatoarele locatii, echipa de formatori Diana Laura Ciubotaru si Adina Karner Hutuleac, in perioada 5 februarie 2008-8 martie 2009 (cursurile introductive): Iasi, Bacau, Piatra Neamt, Bucuresti, Galati si Constanta.

Cursul introductiv de 60 de ore face parte dintr-o formare de 750 de ore pe durata de patru ani, structurata si organizata conform criteriilor FRP si Colegiului Psihologilor. Formatorii si scoala de terapie sunt acreditate de FRP si Colegiul Psihologilor. Certificatele eliberate la finalul formarii sau cele de etapa, sunt acceptate de colegiu pentru eliberarea atestatului de libera practica in consiliere psihologica si psihoterapie in conditiile legii.

Inscrierile se pot face pana la data de  1 februarie 2009. Pentru inscriere la cursul din orasele Iasi, Galati si Bacau  la adresa de e-mail  adinakarner@yahoo.com – cu mentiunea: “pentru inscriere la cursul din Iasi /Galati/ Bacau” sau telefon: 0722.614.641. Pentru inscriere la cursul din orasele Bucuresti Constanta si  Piatra Neamt la e-mail: dianaciubotaru@gmail.com  cu mentiunea: ”pentru inscriere la cursul din Bucuresti/Constanta/Piatra Neamt” sau telefon: 0742.094.746.

Pentru informatii suplimentare despre noi si asociatie puteti accesa si pagina web a asociatiei www.apfc.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *