Coaching Cognitiv-Comportamental

Institutul International de Coaching si Centrul European de Coaching, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca, va invita la workshopul pe tema „Coaching-ului Cognitiv-Comportamental”, ce va avea loc in perioada 25-27 septembrie, la Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca.

Workshopul intensiv este acreditat de Universitatea Babes-Bolyai şi Albert Ellis Institute, SUA (prin Centrul Român de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale, reprezentantul Institutului în România) si creditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Trainer este dr. Dominic DiMattia, Profesor Emerit in Consiliere si Resurse Umane la “University of Bridgeport”, Australia. Dr. DiMattia este psihoterapeut, consultant în resurse umane si a fost Director Executiv si Supervisor la Albert Ellis Institute, SUA. Este membru al American Psychological Association si a prezentat lucrari, seminarii si workshopuri in domeniul coaching-ului cognitiv-comportamental în Australia, Statele Unite si Europa.

Workshopul are o abordare “evidence-based”, deschis profesionistilor si paraprofesionistilor interesati in a-si dezvolta abilitatile de a schimba cognitiile si comportamentele umane cu scopul de  a imbunatati sănătatea şi performanta individuala si organizationala, inclusiv calitatea vietii la locul de munca. Atat analizele teoretice (care vor avea loc in intalnirile de dimineata) cat si aplicatiile practice (care vor avea loc in intalnirile de dupa-masa) vor oferi participantilor o  introducerea in bazele tehnicilor de modificare cognitiva si comportamentala si ii vor ajuta in elaborarea unor interventii cognitiv-comportamentale specifice, individuale si de grup, pentru dezvoltarea eficientei şi sănătăţii organizationale si individuale la locul de munca.

Taxa de inscriere: taxa individuala – 100 euro; taxa pentru organizatii – 150 euro/pers. sau 90 euro/pers. taxa de grup (minimum 4 persoane).

Pentru mai multe informatii si inregistrare, la e-mail: coaching@psychology.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *