Formare in psihoterapie sistemica de familie si cuplu

Asociatia de Psihoterapia Familiei si Cuplului Iasi anunta organizarea unor cursuri de formare de baza acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania pentru obtinerea atestatului de libera practica in  psihoterapie sistemica de familie si cuplu, in sesiunea de toamna 2009 – iarna 2010.  Se vor organiza grupuri in urmatoarele locatii, cu echipa de formatori Diana Laura Ciubotaru si Adina Karner Hutuleac: Iasi, Bacau, Piatra Neamt, Bucuresti, Galati, Constanta, Sibiu, Buzau, Alba Iulia, Cluj, Tulcea, Satu-Mare.

Cursul introductiv de 60 de ore face parte dintr-o formare de 750 de ore pe durata de patru ani, structurata si organizata conform criteriilor Colegiului Psihologilor si FRP . Formatorii si scoala de terapie sunt acreditate de Colegiul Psihologilor si FRP. Certificatele eliberate la finalul formarii sau cele de etapa, sunt acceptate de colegiu pentru eliberarea atestatului de libera practica in consiliere psihologica si psihoterapie sistemica de familie si cuplu in conditiile legii. 

APFCIasi este asociatie de profesionisti, membra a Federatiei Romane de Psihoterapie FRP, acreditata ca furnizor de formare de catre CPR iar echipele de traineri  care sustin cursurile de formare sunt compuse din psihoterapeuti de familie pregatiti si certificati la nivel national si european conform criteriilor EFTA -European Association of Family Therapy. 

Cursurile se adreseaza psihologilor, pedagogilor, psihopedagogilor, asistentilor sociali si medicilor precum si studentilor aflati  in ultimul an de studiu la facultatile cu specializarile mai sus mentionate (socio-umane, acreditate de Ministerul Educatiei si Cercetarii).

Inscrierile se pot face pana la data de  20 noiembrie 2009 sau februarie 2010, in functie de orasul ales. (detalii pe site-ul asociatie www.apfc.ro).

Pentru inscriere la cursul din orasele Iasi, Galati, Bacau, Buzau si Sibiu, la adresa de web www.apfc.ro -, completati formularul de inscriere corespunzator orasului dorit Persoana de contact: formator Adina Karner Hutuleac  (adinakarner@yahoo.com, 0722.614.641).

Pentru inscriere la cursul din orasele Cluj, Bucuresti, Constanta, Piatra Neamt, Tulcea si Alba Iulia- adresa de web www.apfc.ro, completati formularul de inscriere corespunzator orasului dorit.  Persoana de contact: formator Diana Ciubotaru (dl_ciubotaru@yahoo.com, 0742.094.746).

Pentru inscriere se va completa procedura electronica on-line de pe site-ul asociatiei www.apfc.ro si se va trimite un dosar de inscriere pentru inmatriculare la curs pe adresa Asociatiei de Psihoterapia Familiei si Cuplului Iasi, Strada Vasile Conta nr. 13, demisol, localitatea Iasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *