Modele de analiza tranzactionala in coaching

“MENTIS PROFESIONAL” si International Centre for Transactional Analysis Timisoara va invita la un workshop cu tema: „Modele de analiza tranzactionala in coaching”, in zilele de 6 si 7 februarie, la Timisoara.

Atat coachingul, cat si analiza tranzactionala urmaresc dezvoltarea individului.
Atat coachingul, cat si analiza tranzactionala au ca scop crearea autonomiei.
Atat coachingul, cat si analiza tranzactionala sunt metode contractuale.
Si asemanarile dintre cele doua pot continua! Dar coachingul foloseste o metodologie proprie – poate pentru faptul ca putini coach cunosc si alte metodologii!

Acest workshop doreste sa puna la un loc modele ale analizei tranzactionale cu utilitate majora in procesul de coaching – mai ales din puntul de vedere al coachului. Prin invatarea si aplicarea acestor modele un coach isi va creste eficienta, identificand cu mai mare usurinta punctele de intrare ale interventiilor sale, atat in coachingul “one-to-one” cat si in team coaching, atat in life coaching cat si in executive sau business coaching. Pe de alta parte, un practician al analizei tranzactionale isi va extinde paleta de mijloace de interventie in organizatii sau in consiliere.

Participantii la acest workshop vor gasi un spatiu de reflectie/discutii asupra propriei practici de coaching, vor avea oportunitatea de a-si dezvolta/rafina propriul cadru de coaching si vor face aceste lucruri in contextul Analizei Tranzactionale, si prin intermediul sedintelor de supervizare.

Seminarul se adreseaza specialistilor in coaching (executive, business, life), psihoterapeutilor, psihologilor, specialistilor in domeniul organizational si educational, precum si tuturor celor care sunt interesati de dezvoltarea individului si cresterea autonomiei.

Trainer este dr. Bogdan Serbanescu (PTSTA-O, ACC):

  • Primul PTSTA-O, Trainer, Formator si Supervizor roman in domeniul organizational certificat de catre Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala (EATA).
  • Coach certificat international (ICF) cu gradul Associate Certified Coach (ACC)
  • Doctor in stiintele educatiei
  • NLP Practitioner

Costul este de 350 lei.
Inscrieri si informatii la: danielciucur@yahoo.com, tel. 0744.55.77.54.
Plata se va face la sala, in prima zi a workshopului, intre orele 9:00 – 10:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *