Strategiile Programarii Neuro Lingvistice

Asociatia Romana Mind Science organizeaza la Iasi, in perioada 23-24 octombrie (intre orele 10:00-17:00), formarea “Strategiile Programarii Neuro Lingvistice (NLP). Aplicatii in psihoterapie”.

Din tematica cursului:

  • Conceptualizarea cazului din perspectiva NLP, terapia rapida a fobiilor, swish pattern pentru obsesii si compulsii, tehnici de ancorare in stari resursa, infrangerea convingerilor autolimitative, pozitiile perceptuale fundamentale – rezolvarea conflictelor, Time Line Therapy – integrarea si acceptarea psihotraumelor.

Cursul este sustinut de psiholog Cristian Grigore. Informatii despre activitatea profesionala a lui Cristian Grigore, gasiti in interviul acordat de acesta site-ului nostru.

Sunt invitati sa participe psihologi, psihiatri, medici, consilieri, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (asistenta sociala, psihopedagogie, sociologie), studenti si persoane interesate de dezvoltare personala.

Programul este de tip „interactiv”, cu un stil de invatare experiential bazat in proportie de 70 % pe exercitii practice, demonstratii si discutii de grup, participantii avand posibilitatea de a intelege, exersa si integra aceste abilitati.

La sfarsitul cursului participantii vor primi certificat de participare.

Detalii si inscrieri la adresa contact@psihologie-psihoterapie.com sau tel. 0723.674.263.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *