NLP si psihoterapia

Asociatia Romana Mind Science organizeaza la Ploiesti, in perioada 6-7 noiembrie (intre orele 10:00-17:00), formarea “NLP si psihoterapia”.

Din tematica cursului:

  • Conceptualizarea cazului din perspectiva NLP, terapia rapida a fobiilor, swish pattern pentru obsesii si compulsii, tehnici de ancorare in stari resursa, infrangerea convingerilor autolimitative, pozitiile perceptuale fundamentale – rezolvarea conflictelor, Time Line Therapy – integrarea si acceptarea psihotraumelor.

Cursul este sustinut de psiholog Cristian Grigore. Informatii despre activitatea profesionala a lui Cristian Grigore, gasiti in interviul acordat de acesta site-ului nostru.

Sunt invitati sa participe psihologi, psihiatri, medici, consilieri, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (asistenta sociala, psihopedagogie, sociologie), studenti si persoane interesate de dezvoltare personala.

Programul este de tip „interactiv”, cu un stil de invatare experiential bazat in proportie de 70% pe exercitii practice, demonstratii si discutii de grup, participantii avand posibilitatea de a intelege, exersa si integra aceste abilitati.

La sfarsitul cursului participantii vor primi certificat de participare.

Inscrieri: Carmen Bontas, e-mail: psihologieploiesti@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *