Asociatia Psihologilor din Transporturi, Munca si Servicii organizeaza, in Ploiesti, o formare complementara postuniversitara pentru psihologii care isi desfasoara activitatea in psihologia transporturilor, muncii si organizationala.
Continutul cursului este realizat in conformitate cu o programa si tematica unica, echivalenta ca structura, continut si desfasurare cu cea masterala si deasemenea cu numar de credite similar. Cursul asigura pregatirea complementara pentru absolventii cu 3 si 4 ani ai Facultatii de Psihologie in special a celor ce doresc sa desfasoare activitate in domeniul muncii organizationale si transporturi. CPR ofera 35 de credite pentru urmarea acestui curs.
Cursul presupune activitati practice, aplicative, ofera studii de caz si exemple concrete si se caracterizeaza prin:
- Imbunatatirea cunostiintelor teoretice;
- Dezvoltarea deprinderilor necesare in evaluarea personalului;
- Cunoasterea si aplicarea unor tehnici si metode specifice;
- Posibilitatea practicarii profesiei de psiholog in domeniul psihologiei transporturilor, muncii si organizationala, serivicii, in supervizare viitorilor nostri colegi (pentru cei interesati deschiderea propriilor cabinete);
- Intarirea constientizarii propriului rol in activitatea specifica desfasurata.
Cursul este prezidat de psihologi specialisti din cadrul Colegiului Psihologilor din Romania si Asociatia Psihologilor din Transporturi Munca si Servicii: psiholog principal Trascaian Steluta, psiholog principal Hiera Daniela si psihologd. Tanacli Adrian – psihologi cu experienta si reprezentanti de marca in domeniul psihologiei transporturilor, muncii si organizationala.
Taxa de studiu/an (2 semestre) – 2000 ron (in rate)
Taxa de inscriere, care este considerata si prima rata, este de 500 lei.
Formarea se desfasoara pe o perioada de 2 ani.
Se mai fac inscrieri pana pe 25 ianuarie 2012.
Persoana de contact si inscriere:
- Psiholog Carmen Bontas, tel: 0722.368.006, e-mail: psihologieploiesti@yahoo.com
PSIHOLOGIE.RO va recomanda cartea “Psihodinamica organizatiilor. De la intelegere la conducere“, de Leopold S. Vansina si Marie-Jeanne Vansina-Cobbaert.