Formare in psihoterapie integrativa

Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa (ACCPI) organizeaza grupe de formare in psihoterapie integrativa in Timisoara, Resita, Bucuresti si Cluj.

Data de incepere a grupurilor de formare in psihoterapie integrativa:

 • Timisoara: 3-4 martie 2012
 • Cluj: 17-18 martie 2012
 • Resita: 3-4 martie 2012
 • Bucuresti: 28-29 aprilie 2012

Formarea in psihoterapie integrativa organizata de ACCPI (Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa) este acreditata de catre COPSI (Colegiul Psihologilor din Romania) si de catre EAIP (European Association for Integrative Psychotherapy- Asociatia Europeana de Psihoterapie Integrativa).  La finalul programului de formare se obtine certificarea in vederea obtinerii avizului de libera practica in psihoterapie integrativa si a certificatului european de psihoterapeut.

Formarea in psihoterapie integrativa cuprinde:

 • 640 de ore de teorie si aplicatii practice (formare de baza)
 • 250 de ore de dezvoltare personala
 • 200 de ore de supervizare

La finalul primilor 3 ani de formare se obtine certificarea in vederea obtinerii avizului de libera practica ca psihoterapeut sub supervizare, iar la finalul programului de formare se obtine certificarea in vederea obtinerii avizului de libera practica ca psihoterapeut autonom. Dupa obtinerea gradului de specialist puteti de asemenea urma formarea pentru supervizor si formator in cadrul ACCPI.

Formatori ACCPI: Oana Maria Popescu, Silvia Georgiana Gane, Loredana Ileana Drobot, Peter J. Hawkins (Marea Britanie), Maria Gilbert (Marea Britanie), Daniela Hiera (psihologie clinica), Bianca Macavei (psihoterapie cognitiv-comportamentala), Liana Don (psihoterapie pozitiva), Adriana Oachis (psihodrama), Andrei Constantinescu (psihanaliza).

Pentru inscrieri si informatii suplimentare va rugam contactati:

 • cabinet@psihoterapia.eu sau dr.oana.maria.popescu@gmail.com

PSIHOLOGIE.RO va recomanda cartea “In culisele psihoterapiei”, de Jeffrey A. Kottler.

Comments

 1. By Vilsan Dorina

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *