Workshopuri de terapie adleriana

Centrul International pentru Resurse si Formare Alfred Adler organizeaza in zilele de 17 si 18 mai 2013, in Bucuresti, doua workshopuri sustinute de Paul Rasmussen. Dr. Paul Rasmussen este psihoterapeut si psiholog clinician in practica privata, a predat la Adler School of Professional Psychology din Chicago. El a condus Centrul Adler pentru Ghidarea Copilului la Scoala Adleriana din Chicago si are licenta in psihologie clinica. Este Diplomat al Psihologiei Adleriene din 2006.

Workshop1Primul seminar are ca tema „Terapia de reorientare adaptativa pentru adulti” (17 mai), iar cel de-al doilea va aborda „Responsabilitatea, provocarile si obstacolele in cresterea copiilor” (18 mai).

Terapia de reorientare adaptativa, tema primului seminar, este o abordare bazata pe principiile adleriene, menita sa ajute adultii ce se confrunta cu provocarile vietii prin reorientarea lor catre sarcinile vietii. Pornind de la provocarile curente sunt discutati factorii de dezvoltare si invatam sa descoperim strategii adaptative pentru a face fata acestor provocari. Acest workshop va include prezentare si demonstratii.

Taxa de participare este de 150 lei.

Al doilea seminar, cu tema „Responsabilitatea, provocarile si obstacolele in cresterea copiilor”, va oferi atat intelegerea mecanismelor psihologice implicate in constructia rolului de sprijin al copilului, dar va aloca si o parte consistenta situatiilor concrete si cazurilor prezentate. Astfel, a doua parte a evenimentului va consta in cazuistica, intrebari, demonstratii.

Workshopul se adreseaza atat specialistilor (psihologi, consilieri, logopezi, asistenti sociali), cat si parintilor dornici sa se dezvolte si sa transforme relatia cu copiii lor.

Taxa de participare este de 130 lei. Pentru cupluri de parinti se poate face o reducere de 30 lei, costul total fiind de 200 lei/cuplu.

Inscrieri si informatii: Ramona Andrei

  • E-mail: andreiramona0101@yahoo.com
  • Telefon: 0721.235.056

Workshopul va fi creditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

PSIHOLOGIE.RO va recomanda:

mediu_984Psihiatrul Rudolf Dreikurs, unul dintre cei mai apropiati si apreciati elevi ai lui Alfred Adler, le ofera parintilor si educatorilor, dar si terapeutilor deopotriva, sfaturi si strategii eficiente de crestere si educare a copiilor in cartea “Cum sa cresti copii fericiti“.

Educatia eficienta este una durabila, care nu se pierde dupa ce influenta celor care educa dispare. Cum sa crestem copii fericiti si sanatosi ca sa devina adulti fericiti si sanatosi?

Puteti citi gratuit cateva pagini din cartea “Cum sa cresti copii fericiti“, aici – PsihoShop.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *